dijous, 31 de juliol de 2014

Diari del grup Estels

Bona nit papis i mamis, Estels ja fa força estona que estem dormint. Però abans d'anar a dormir hem estat pensant en el que hem fet durant aquests dies. Quan vam arribar estàvem una mica despistats, ja se sap, els canvis requereixen un temps d'adaptació.


Hem après a organitzar-nos, amb ajuda dels monitors : ) , per a fer les diferents tasques necessàries pel desenvolupament diari de la casa de colònies. Al matí (quina mandra!) parem taula per a que tothom pugui esmorzar, i al acabar ho deixem tot ben net (prometem fer-ho a casa també). En algun moment del dia fem habitacions, escombrem una mica, recollim mitjons desaparellats i deixem l'habitació neta com una patena. Per la tarda, durant un temps lliure es reuneix el grup encarregat d'oració, que prepara reflexions per a que després es facin amb el grup sencer, per a pensar sobre les nostres accions i la relació amb els nostres companys.


Al principi de les colònies duïem una motxilla, alguna inclús més gran que nosaltres! I portàvem la roba, el sac, la màrfega i tota la resta de coses que ens havien dit que portéssim. Ara hi duem moltes més coses, però d'aquelles que no pesen: els bons moments gaudits amb els companys, noves experiències, paisatges meravellosos, personatges increïbles i el record de dotze dies inoblidables!


En definitiva, gràcies per haver-nos portat a les colònies. És possible que alguns de nosaltres ens hagueu hagut de convèncer per venir, però l'esforç ha valgut la pena. Ens veiem divendres, fins aviat!


Nens i nenes d'Estels

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.