dimecres, 30 de juliol de 2014

Les colònies d'Alpins

S'acosta el final de les colònies i el grup Alpins hem pogut gaudir de grans moments i, per desgràcia, també algun de dolent.

Amb molta motivació iniciàvem les colònies. És un dels moments més esperats pels nens i pels monitors al llarg del curs per poder gaudir de 12 meravellosos dies compartint i superant els reptes que els personatges que han anat venint per Orriols ens plantejaven. Uns dies ens ha costat anar coneixent cada un dels nens, però a hores d'ara, ja som una petita gran família. Ells són els protagonistes de tot i nosaltres procurem que ells ho siguin finalment. 

La rutina del dia amb els nens ens ha permès que treballin conjuntament moltes coses i que a través de tots els jocs, dinàmiques i de compartir bons moments entre ells, hagin aprés d'una forma diferent i cada dia una nova. Avui, hem aconseguit el nostre objectiu: trobar el Surislaik, malgrat sembla que podem estar altre vegada en perill.

Per als monitors d'Alpins han estat uns dies molt intensos, però hem fet tot el que estava a les nostres mans per procurar que els nens fossin altra vegada els protagonistes. Ens fem conscients de la preocupació que hi ha pogut haver entre les famílies i no haver-nos posat en contacte amb alguns de vosaltres, però els nens d'Alpins són la nostra prioritat.

Ja s'acaben les colònies, demà finalment ens podrem donar els regals de l'amic invisible i dijous tancarem les colònies de la millor manera possible. Ens queda molt poc i volem passar-ho molt bé!

Ens veiem divendres a Barcelona!

Els monitors d'Alpins


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.